”Humppale” – Eläkeläiset-yhtyeelle juhlaolut

Saimaan Juomatehdas Oy: Eläkeläiset Humppale 2014 etikettiSuomalaisen humppamusiikin lähettiläänä varsinkin Keski-Euroopassa tunnetuksi tullut yhtye Eläkeläiset on teettänyt perustamisensa 20-vuotisjuhlan kunniaksi oman juhlaoluen.

Humppale-oluen  on valmistanut Saimaan Juomatehdas Oy Mikkelissä, Humppa-Suomen sydämessä. Kirkas vaalea pintahiivaolut on brittiläistyylinen golden ale, vahvuudeltaankin brittihenkisesti 4,6 tilavuusprosenttia.

Eläkeläiset on perustettu vuonna 1993 Joensuussa. 20-vuotisjuhlakiertue Humpfonia alkaa Kuopiosta 20. ja 21. maaliskuuta. Yhdessä Kuopion Kaupunginorkesterin kanssa esiinnytään myös Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 22.3. Humpfonia jatkuu myös tulevan kesän festivaaleilla esimerkiksi Provinssirockissa Seinäjoella 27.06.

Kännissä olet ääliö -kampanja
Kännissä olet ääliö

Eläkeläiset on siinäkin mielessä kiinnostava ilmiö, että se edustaa loistavasti suomalaista perinteistä juomakulttuuria, kännäämisen ja känniääliönä esiintymisen ihannointia.

Meidän orkesterin toiminta perustuu viinanjuontiin ja niitten toiminta perustuu taitavaan soittoon, Eläkeläisten pianisti Onni Waris ylpeilee julkisuudessa.

SJT:n Golden Ale

Humppale ei kuitenkaan ole vain hupibändin ääliöolut. Alkuperäinen Saimaan Juomatehtaan Marsalkka Golden Ale (4,6 %) on vakavasti otettava maukas luomuolutuutuus vuodelta 2013. Eläkeläiset-yhtyeen juhlavuotta varten se on pakattu uuteen etikettiin.

* Lue: Marsalkka Golden Ale -oluen arvio!

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.