OLUTSUOMI – Juomien Suomen uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

”Humppale” – Eläkeläiset-yhtyeelle juhlaolut

leave a comment »

Saimaan Juomatehdas Oy: Eläkeläiset Humppale 2014 etikettiSuomalaisen humppamusiikin lähettiläänä varsinkin Keski-Euroopassa tunnetuksi tullut yhtye Eläkeläiset on teettänyt perustamisensa 20-vuotisjuhlan kunniaksi oman juhlaoluen.

Humppale-oluen  on valmistanut Saimaan Juomatehdas Oy Mikkelissä, Humppa-Suomen sydämessä. Kirkas vaalea pintahiivaolut on brittiläistyylinen golden ale, vahvuudeltaankin brittihenkisesti 4,6 tilavuusprosenttia.

Eläkeläiset on perustettu vuonna 1993 Joensuussa. 20-vuotisjuhlakiertue Humpfonia alkaa Kuopiosta 20. ja 21. maaliskuuta. Yhdessä Kuopion Kaupunginorkesterin kanssa esiinnytään myös Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 22.3. Humpfonia jatkuu myös tulevan kesän festivaaleilla esimerkiksi Provinssirockissa Seinäjoella 27.06.

Kännissä olet ääliö -kampanja

Kännissä olet ääliö

Eläkeläiset on siinäkin mielessä kiinnostava ilmiö, että se edustaa loistavasti suomalaista perinteistä juomakulttuuria, kännäämisen ja känniääliönä esiintymisen ihannointia.

Meidän orkesterin toiminta perustuu viinanjuontiin ja niitten toiminta perustuu taitavaan soittoon, Eläkeläisten pianisti Onni Waris ylpeilee julkisuudessa.

SJT:n Golden Ale

Humppale ei kuitenkaan ole vain hupibändin ääliöolut. Alkuperäinen Saimaan Juomatehtaan Marsalkka Golden Ale (4,6 %) on vakavasti otettava maukas luomuolutuutuus vuodelta 2013. Eläkeläiset-yhtyeen juhlavuotta varten se on pakattu uuteen etikettiin.

* Lue: Marsalkka Golden Ale -oluen arvio!

Advertisement

Written by Toimittaja

20.03.2014 klo 09:43

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: