OLUTSUOMI – Juomien Suomen uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Teerenpelin tuotanto kolminkertaistuu – ympäristöystävällisesti

leave a comment »

Teerenpeli olutlasirivi.Panimo & Tislaamo Teerenpeli tehostaa toimintaansa huomattavalla investointi- ja kehitysohjelmalla. Vuosille 2013-15 ajoittuvat keittohuonekapasiteetin kaksinkertaistaminen sekä uusiutuvalla energialla toimivan prosessienergialaitoksen rakentaminen. Keittokapasiteetti kasvaa 3000 litraan ja oluen ja siiderin tuotanto kolminkertaistuu.

– Taantuman aikana on tärkeä uskoa itseensä ja panostaa tuotekehitykseen, Teerenpeli Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Anssi Pyysing uskoo. – Uusiutuvan energian käyttö ja askeleet kohti kestävää kehitystä antavat toiminnalle suuntaa. Investointimme eivät olleet halvinta mahdollista, mutta globaali ja vihreä ajattelutapa painoivat valinnassa.

Prosessienergialaitoksen on toimittanut Orimattilan Putkityö Oy Lahden naapurikunnasta ja puupelletit hankitaan Vierumäeltä Versowoodilta. Energialaitoksen lämpö käytetään tuotannossa, itse laitos käyttää edelleen kaupungin kaukolämpöä.

Teerenpeli Yhtiöt on vuonna 1994 perustettu panimo- ja ravintolayritys. Liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa vuodessa ja palkkalistoilla on 60 henkilöä. Olutta ja siideriä tuotetaan kahdessa Teerenpelin panimossa Lahden Lotilassa ja Helsingissä Kampin Teerenpelin ravintolapanimossa. Vuosituotanto on arviolta 200000 litraa.

Teerenpelin olutravintola, alkuvuosina vielä panimoravintola, avattiin Lahdessa Vapaudenkadulla 4.3.1994. Yhtiö on juuri aloittanut 20-vuotisjuhlavuotensa.

Written by Toimittaja

17.01.2014 klo 09:20

Kategoria(t): Panimot, Yleiset uutiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: