Kalaravintoloille oma Kausihanaolut

Delifox Oy:n Kalaravintolaryhmä alkaa tarjota omaa Kausihanaolutta. Luvassa on oluterikoisuuksia ja harvinaisuuksia kansainvälisiltä markkinoilta sekä ennakkoon kiinostavalta vaikuttavia ”hanaensi-iltoja” – eli kyseinen tuote on saatavilla ensimmäistä kertaa Suomessa.
Ensimmäinen Kausihanaolut on belgialainen tammitynnyrissä kypsytetty kirsikkaolut Echt Kriekenbier (6,8 %), tuottaja Brouwerij Verhaeghe, Vichte, Länsi-Flanderi. Paul Verhaeghen vuonna 1892 perustama panimo on edelleen saman perheen omistuksessa.
”Aito Kirsikkaolut” on heinä-elokuussa kymmenen Delifoxin ravintolan hanavalikoimassa. Kalaravintoloiden (Hilpeä Hauki, Janoinen Lohi, Kaunis Kampela, Maltainen Monni (remontin takia suljettu kesä-heinäkuun!), Punavuoren Ahven ja Vastarannan Kiiski) lisäksi Kausihanaolutta tarjoavat Black Door Olutravintola ja Stage Iso Roobertinkadulla, Old Anchor Punavuoressa sekä moms Kauniaisissa.
Vastaa