OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Pörssiyhtiömies Tampereen ja Jyväskylän Teerenpelien yrittäjäksi

leave a comment »

teerenpelitrejkl17markkuvirtanenFBkuva

Markku Virtanen.

Onnenpekka-oluttuopit kilahtivat yhteen Tampereen ja Jyväskylän Teerenpeli-ravintoloiden saadessa uuden yrittäjän yhteiseksi vetäjäkseen. Markku Virtanen on kesäkuun loppuun saakka toiminut pörssiyhtiö Restamax Oyj:n toimitusjohtajana, vuodesta 2005 alkaen.

Lahtelaisen Teerenpeli Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Anssi Pyysing ja kehitysjohtaja Marianne Pyysing myivät konserniin kuuluvan kahden ravintolan franchising-luvat menestykselliselle liikemiehelle. Virtanen ilmoitti jo alkuvuodesta jättävänsä Restamaxin lähiomaisen vakavan sairauden vuoksi.

Kaupan osapuolet ovat pitkäaikaisen ystävyyden perusteella vakuuttuneita, että  heillä on samanlaiset ajatukset Teerenpeli-ravintoloiden kehittämisestä.

Kehittämisen lähtökohtana on kolme perusasiaa. Asiakkaan palvelukokemusta vaalitaan ja kehitetään aktiivisesti. Henkilökunnalla ja palvelulla on suuri merkitys ravintolan menestymisessä. Ravintoloiden sisustus, ilme ja visuaalisuus on haluttu pitää selkeänä ja erottuvana.

Tampereen Teerenpeli on toiminut vuodesta 1998 suoraan Lahden pääkonttorin omistuksessa. Jyväskylän ravintola avattiin huhtikuussa tänä keväänä (2017).

Teerenpeli Panimo & Tislaamo tunnusTeerenpeli Ravintolat Oy:llä on seurustelubaarit Lahdessa, Tampereella, Helsingissä, Turussa, Lappeenrannassa (2 baaria) ja Jyväskylässä. Lisäksi Lahdessa toimii grilliravintola Taivaanranta ja kesäaikaan Laivaravintola Teerenranta. Helsingissä on ollut myös grilliravintolan ja olutbaarin yhdistelmä (2014-17), joka on suljettu kesäkuussa 2017. Yhtiön oma panimo ja tislaamo toimii Lahdessa.

Anssi Pyysingin mukaan Teerenpeli etsii jatkuvasti laajentumismahdollisuuksia sekä Suomesta että ulkomailta.

Restamax Oyj:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön talousjohtaja Jarno Suominen.

Mainokset

Written by Toimittaja

04.07.2017 klo 08:14

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: