Halpuuttaminen ei koske olutpubeja!

Pääkaupunkiseudulla toimivan S-Ryhmän osuusliikkeen HOK-Elannon OlutHuone-ryhmä järjestää tulevana tiistaina 7.2. Unelmatreffit!

Tartu toimeen! Tee tuttavuutta! Tarjolla pitkää ja pientä, vaaleaa ja tummaa. Mainoslauseet voi helposti yhdistää niin ystäviin (henkilöihin) kuin myös tuoppiin tai olutlasiin. Tuttavuutta voi tehdä niin uusien ystävien kuin uusien oluidenkin kanssa.

Unelmatreffit on ollut jo vuosien ajan Päivän Juttu noin kolme kertaa vuodessa HOK-Elannon OlutHuoneissa. Tavoite on ollut, että asiakkaat sopivat ystävien kanssa treffit olutpubiin nauttimaan päivän tarjouksena olevia tuotteita. Tai tutustuvat uusiin ystäviin näissä merkeissä.

Kaikki tuopit maksoivat alkuvuosina 3 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Kuukauden Hanaolut helmikuussa: Anchor Brewing Co, Kalifornia, USA: Dry Hopped Steam Beer (4,9 %) hinta 8,90 € / 0.4 litraa.

Halpuuttaja korotti oluen hintaa 14,3 %

”Halpuuttaminen”-teemalla kansansuosiotaan kasvattanut S-Ryhmä tuntuu kuitenkin unohtaneen halpuuttamisen oluen ja olutpubien kohdalla.

Ensi tiistaina on tarjolla Tuoppi kuin tuoppi 4 € / kpl. Hinnankorotus edellisen vuoden (2016) unelmatreffeihin verrattuna on 0,50 € eli 14,3 %.

Myös Kuukauden Hanaoluen hinta on noussut 8,90 €:oon (aiemmin 8,40 €), 0,50 € korotus on 6,0 %. Osuusliikkeen omistajaetuus on noussut 0,50 €:sta 1 €:oon eli 100 %. Hinta on siis pysynyt entisenä: 7,90 €.

Alkuvuonna 2016 Kuukauden Hanaolut maksoi 7,90 € eli vuoden aikana korotus on ollut kokonaisen euron (12,66 %).

Samalla Kuukauden Hanaoluen kooksi on vakiintunut pieni 0,4 litran annoskoko. Nykyisin saattaa normaali 0,5 litran tuoppi olla jopa harvinaisempi kuin ”erikois(hinnoiteltuje)oluiden” vieläkin pienempi 0,3 litran koko.

Tilastokeskus ilmoitti (3.2.2017) juuri ennen Unelmatreffipäivää, että palkansaajien nimellisansiot kehittyivät viime vuoden viimeisellä neljänneksellä tasan yhden prosentin (1 %) vuoden 2015 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Reaaliansioiden kehitys samoilla ajanjaksoilla oli 0,3 %.

* Lue ja tutustu oluiden hintakehitykseen: Olut-Suomi: Parhaissa olutravintoloissa!
* Selaile tietoja: Kapakkatapahtumia vuosien varrella

* HOK-Elannon OlutHuone-ryhmä, Hki, Hyvinkää, Espoo.

4 vastausta artikkeliin “Halpuuttaminen ei koske olutpubeja!

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.