OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Tammikuu 2017 Seinäjoella: Lakeuden Panimojuhlat toista kertaa

leave a comment »

Tämän vuoden tammikuussa ensimmäisen kerran järjestetty Seinäjoen oluttapahtuma Lakeuden Panimojuhlat laajenee kaksipäiväiseksi 20.-21.01.2017. Tapahtumaan on osallistumassa 15 juomanvalmistajaa.

– Ensimmäinen Panimojuhla ylitti kaikki odotuksemme eli toiselle vuodelle on erinomainen perusta,  Lakeuden Panimojuhlien tuottaja Henri Kangaskorte uskoo. – Olemme erittäin innoissamme festivaalin laajennuksesta ja teemme kaikkemme, että tästä tulee edellistäkin parempi tapahtuma.

Festivaalille tulee suomalaisten panimoiden rinnalle myös ensimmäinen ulkomainen edustaja, Põhjala Pruulikoda Virosta. Hieman etäämpää eli Pohjois-Suomesta on odotettavissa Rovaniemen Lapin Panimo sekä oululaiset Sonnisaaren Panimo ja Panimo Maistila.

Pohjanmaan lakeuden kotikenttiä edustavat Mallaskosken Panimo (Seinäjoki), Mallaskuun Panimo (Lapua), Jacobstads Breweries (Pietarsaari), Bock’s Corner Brewery (Vaasa) ja viskitislaamo Kyrö Distillery Company (Isokyrö).

Muita suomalaispanimoita ovat Mathildedalin Kyläpanimo (Matilda, Salo), Panimo Beer Hunter’s (Pori), Rekolan Panimo (Fiskari, Raasepori), Panimo Hiisi (Jyväskylä) ja tamperelaiset Pyynikin Käsityöläispanimo ja Koskipanimo.

* Lue: Olutvuosi 2016 alkaa lakeudelta.

*  Lakeuden Panimojuhlat, Seinäjoen Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki. 20. ja 21.01.-2017.  Pääsyliput ennakkomyynnissä Seamchip-verkkokaupasta. Ennakkohinnat: 2-päivää 20 € ja 1-päivä 12 €. Hinta sisältää maistelulasin ja vaatesäilytyksen.

Mainokset

Written by Toimittaja

01.11.2016 klo 10:47

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: