OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Teerenpelin Brittiviikoilla tislaamon uutuus: PyyGIN – humaloitu gin

leave a comment »

Teerenpelin Ravintolat kautta maan käynnistävät brittiläisten oluiden ja siidereiden teemaviikot. Tapahtuman kunniaksi Lahdessa toimiva Teerenpelin Panimo & Tislaamo julkistavat myös uutuudet: Milk Stout -oluen ja Amarillo-humalalla maustetun gin-viinan. Uutuuden nimi PyyGIN yhdistyy Teerenpeli Yhtiöiden perustajaan ja johtajaan Anssi Pyysingiin.

Gin on tislaamolle uusi aluevaltaus. Aiemman viskitislaamon tilat Lahden keskustassa, nykyisen Ravintola Taivaanrannan kellarissa jäivät tyhjiksi tislaamon siirryttyä laitakaupungin teollisuusalueelle. 45-prosenttinen PyyGIN on erikoinen maustearomeiltaan.

– Amerikkalainen Amarillo-humala tuo ginin tuoksuun raikasta sitrushedelmää, viskimestari Jaakko Joki kertoo. – Puolukalla ja koivunlehdillä saimme giniin lisää suomalaisen metsän aromeja.

Teerenpelin panimon Milk Stout (5,2 %) saa makeutta ja hienoista pyöreyttä maitosokerista ja laktoosista. Humalat ovat brittiläisiä Phoenix- ja Archer-lajikkeita.

Teerenpelin Brittiviikoille saatiin myös yksinoikeudella skottilaisen Belhaven-panimon uutuus Twisted Grapefruit IPA (5,3 %). Lisäksi teemavalikoimassa on kymmenen pullo-olutta ja viisi siideriä Isosta Britanniasta.

Bruno Maximus: Sibelius Taivaanrannassa 2016.

Bruno Maximus: Sibelius Taivaanrannassa 2016.

Ohjelmasta mainittakoon brittiläisen koomikon Paul Westlaken stand up -illat Kampin Teerenpelissä Helsingissä keskiviikkona 28.9. ja Turun Teerenpelissä torstaina 29.9.

* Ravintola Teerenpeli: Brittiviikot Teerenpelissä 26.09.-15.10.2016, Vapaudenkatu 20, Lahti; Hämeenkatu 25, Tre; Olavinkatu 2, Kamppi-Hki; Keskuskatu 7, Hki; Eerikinkatu 8, Turku; Kauppakatu 28, Lappeenranta; Alminraitti 13, Rauha, Lappeenranta.

* Ravintola Taivaanranta, Rautatienkatu 13,  Lahti tarjoaa samaan aikaan taidetta: Taidenäyttely Bruno Maximus: Sibelius Taivaanrannassa 9.9.-11.11.2016.

Mainokset

Written by Toimittaja

27.09.2016 klo 08:15

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: