OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Suomalaisen oluenystävän oma verkosto

Espooseen tulee toinen real ale -pub

leave a comment »

Torstaina 11.8.2016 avautuu uusi olutravintola Espoon Matinkylässä. Captain Corvus -pubiin tulee pitkä hanarivistö ja hanoista kaksi on real ale -oluen annosteluun tarkoitettuja käsipumppuhanoja. Ennen Corvusta laajassa Espoossa oli ainoastaan yksi real ale -pub: kaksi vuosikymmentä toiminut The Gallows Bird Public House Niittykummussa.

Molemmat olutravintolat kuuluvatkin samalle omistajalle, joka on ravintoloitsija Thomas Aschanin Gallows Bird Oy.

Captain Corvus Public House avataan Iso Omena -liikekeskuksessa torstaina kello 12. Siitä alkaa sunnuntaihin saakka kestävä avajaisviikonloppu 11.-14.08.2016.

Avajaisissa julkistetaan Captain Corvus -pubin oma olut: Captain’s Pale Ale (4,6 %) cask- ja kegtynnyriversioina. Valmistaja on paikallinen Olarin Panimo Oy.

Tuoreen pubin real ale -aloitusvalikoimassa ovat Captains Pale Ale (4,6 %), Olarin Panimo Oy, Espoo, Suomi ja ESB (5,5 %), Fuller’s, Lontoo, Iso-Britannia.

Captain Corvus on heti otettu myös espoolaisten kulttuuriharrastusten kantapaikaksi. Espoon science fiction- ja fantasiaseura (ESC) järjestää Korppimafia -kokouksiaan Corvuksessa, ensimmäiset kerrat ma 12.9. klo 18 Syyskuun Korppimafia ja ma 10.10. klo 18 Lokakuun Korppimafia.

* Lähde mukaan tutustumaan! la 27.08.2016: Espoolaisoluita ja Espoon olutkulttuuria Espoo Päivänä

* Captain Corvus Public House, Suomenlahdentie 1, Espoo. Avoinna ma-su 12-24; to 11.08.2016 klo 12.00 alkaen.

Written by Toimittaja

10.08.2016 klo 11:29

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: