OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

William K. Annankatu suljetaan 25 toimintavuoden jälkeen – huoneisto siirtyy Delifoxille

with 3 comments

HOK-Elannon OlutHuone-ryhmän pitkäikäisimpiin kuuluvan William K. Annankatu  -pubin liiketoiminta on myyty Delifox Ravintolat Oy:lle. WKA suljetaan lauantaina 18.6. ja avataan uudistettuna maanantaina 1.8.2016.

Delifox Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Markku Orasmaa lupailee liiketilaan elokuussa aivan uudentyylistä olutravintolaa.

Teemu Lehdon Captol Invest -yhtymän omistama Delifox Ravintolat tunnetaan varsinkin Kalaravintolat-ryhmästä Helsingissä, mutta sille kuuluvat myös legendaarinen Black Door (Iso Robertinkadulla – tosin nyt kesäkuun lopulta vuoden 2017 loppupuolelle saakka remontin alta väliaikaisesti Kaisaniemenkatu 4:ssä), Tommycracker American Craft Beer Bar ja vaikkapa Ravintola moms Kauniaisissa.  Orasmaa esikuntineen on valmistellut jo pitkään yrittäjävetoisten Mybar-ravintoloiden avaamista. Myös brittiläisen Thornbridge -panimon nimikkobaarin perustamista Helsinkiin on valmisteltu jo niin vakavasti, että ravintolapäällikkökin nimitettiin jo syksyllä.

Annankatu 3 -liikehuoneistossa toiminut Annan Pub muuttui William K. -pubiksi vuonna 1991 eli 25 vuotta sitten. Se oli Helsingin toinen William K. – ensimmäinen avattiin muutamaa kuukautta aikaisemmin Mannerheimintie 72:ssa. Kesäaikaan kiinnostaa WKA:n erikoisuus: se on OlutHuone-ryhmän ainoa olutravintola, jossa ei ole terassia.

Kesäkuussa OlutHuoneissa, edelleen siis myös WKA:ssa ehtii muistella ja maistella esimerkiksi kuukauden hanaolutta, rosmariinilla maustettu Kölsch-tyyppinen Luomu Rölssi (4,5 %), valmistaja Rekolan Panimo, Fiskari  ja kauden pienpanimo-olut -hanauutuutta, joka on vehnäinen Imperial Wit Ale Suomenlinnan IVA (6,0 %), valmistaja Vantaalla ja Helsingissä toimiva Suomenlinnan Panimo.

Tiistaina 7.6. William K. Annankadulla järjestetään Yllätystreffit! Päivän aikana kaikki hanaoluet ovat saatavilla edulliseen tarjoushintaan – kuten kaikissa HOK-Elannon OlutHuoneissa Helsingissä, Espoossa ja Hyvinkäällä. WKA:n viimeinen ravintolapäällikkö on Juan ”Jussi” Lopez Stefanius.

* Lue lisää: OlutHuoneet ja niiden historia (muutoksia juttuun on vuosien aikaan tapahtunut, mutta esimerkiksi perustamisvuosia voi edelleen vertailla).

* Lue myös: OlutHuone-ryhmän rakentajan Mikko Kääriän mietteitä ravintoloista.

OlutHuone William K. Annankatu, Annankatu 3, Punavuori, Hki. Avoinna ma-to 17-01, pe, la 15-03, su suljettu.

Mainokset

Written by Toimittaja

01.06.2016 klo 12:08

3 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

  kerberos616

  02.06.2016 at 19:41

 2. Asiaa! Härskisti kopioitu liikeidea siirtyy takaisin sille joka sen alunperin Suomeen toikin

  Tykkää

  JV

  01.06.2016 at 14:44

 3. Ja hyvä niin! Se edellinen ravintolapäällikkö olikin aika…. en sano mittään. Toivottavasti noudattavat Delifoxin ravintoloiden musiikittomuuslinjaa.

  Tykkää

  Jussi Tossavainen

  01.06.2016 at 14:39


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: