OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Captol Investin uusi TOL Brands tehostaa tuotekehittelyä ja vientiä

leave a comment »

captolinvestCaptol Invest -konserni on perustanut uuden TOL Brands -nimisen liiketoimintayksikön. Sen työsarkaan kuuluvat syyskuun alusta alkaen Captolin omistamat tuotemerkit, tuotekehitys, vientiponnistelut sekä matkailuliikennemyynti.

– Me uskomme vahvasti osaamiseen myös tuotekehityspuolella, Captol Investin perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Lehto toteaa. – Meillä on jo hyvää pohjaa ja kokemusta, jonka päälle voimme rakentaa kehittyvää liiketoimintaa.

Tällä hetkellä Captolin omiin tuotemerkkeihin kuuluvat Mallaskosken panimon oluet ja lonkerot, Evergreen-viinit sekä Manchester– ja  Vlaamsche Bandiet -oluttuotesarjat. Kehitteillä on jo myös uusia tuotteita, joita TOL Brands tulevaisuudessa tarjoaa eri markkinoille.

TOL Brands –liiketoimintayksikön johtajaksi on 1.9.2015 alkaen nimitetty Tommi Ruuska. Hän siirtyy tehtävään Treasury Wine Estates -yhtiön maajohtajan paikalta.

– Odotan innolla uusia työtehtäviäni TOL Brandsilla. On hienoa päästä osaksi upeaa tiimiä ja sanoa työskentelevänsä omien tuotemerkkien parissa kansainvälisillä markkinoilla, Ruuska kertoo.

TOL Brands tulee pyrkimään tuotemerkeillään Suomen lisäksi myös kansainvälisille markkinoille. Tätä tehtävää hoitaa yhtiön uusi vientipäällikkö Juha Lepistö.

Teemu Lehto perusti Captol Invest Oy:n syyskuussa 2006 ja kaksi vuotta myöhemmin (2008) siitä tehtiin konsernin emoyhtiö. ”Cap” viittaa ’kapitaaliin’ (ja on tietenkin myös ’pullonkorkki’ englanniksi). ”Tol”-osa tulee Teemu Oskari Lehdon pojan Tapio Oskari Lehdon nimen mukaan. Samainen TOL on myös uuden yksikön nimessä.

* Lue myös: Captolin uusi Mallaskoski.
* Lue lisää: Mallaskosken panimosta.

Mainokset

Written by Toimittaja

18.08.2015 klo 08:48

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: