OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

OLUTVERKON Viikon Olut 22-15: Baijerilainen mausteinen luomuvehnäolut

leave a comment »

Riedenburger Ur-Weizen, Riedenburger Brauhaus Michael Krieger KG, Riedenburg, Altmühltal, Saksa

Pisteitä: 98 / 100

* Lue: Kaikki Viikon Olut -arviot alusta alkaen.

Väri on tumma, ruskea, läpikuultava, samea. Vaahto on valkea, runsas, tiheä, kestävä. Tuoksu on hedelmämäisen pehmeä.

Maku on täyteläinen, pehmeä, hedelmämäinen, banaanimainen, hennosti sitrusmainen, maustemainen, neilikkamainen, tasapainoinen, lyhyt jälkimaku.

Valmistuksessa käytetään ohramallasta, paahdettua mallasta, emmer-vehnämallasta ja Hallertau-humalaa.

Ruokajuomana lihan, makkaran ja munakkaan kanssa.

Luomutuotantoon täysin keskittyvä baijerilaispanimo on toiminut vuodesta 1866.

J.T. LAAKSO

5,4 %-til., kantavierre 12,9 p-%, katkeroainepitoisuus 10,6 EBU, väri 22,2 EBC, tumma suodattamaton vehnäolut, pintahiivaolut, valmistettu luonnonmukaisesti tuotetuista raaka-aineista, luomuolut. Suositus tarjoilulämpötilaksi ˚C.

Kertalasipullo 0,5 l. Alkon vähittäismyyntihinta 3,65 €. Maahantuoja Diamond Beverages Oy.

* Lue lisää: OLUTVERKON arvioita.

Mainokset

Written by Toimittaja

25.05.2015 klo 09:13

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: