OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Suomalaisen oluenystävän oma verkosto

Plevnalla ja Bryggerillä yhteistyöviikot

with one comment

20-vuotisjuhlavuottaan aloitteleva Panimoravintola Plevna Tampereelta ja ensimmäisen toimintavuotensa loppusuoralle kääntyvä Panimoravintola Bryggeri Helsinki Helsingistä vaihtavat panimo- ja keittiömestareita päikseen.

Tamperelaisen Koskipanimo Oy:n panimomestari Sam Viitaniemi valmistaa Helsingissä Cotton Ale -oluen uudenlaisen version ja helsinkiläisen Rakuuna Olut Oy:n panimomestari Mathias Hüffner valmistaa Tampereella Bryggeri Alt -uutuusoluen. Mestarit vieraissa -vaihtoviikot ovat 27.01. – 08.02.

Samanaikaisesti myös keittiömestarit Kaisa Ahmavuo (Plevna) ja Ali Suviala (Bryggeri) vaihtavat ruuanlaittopaikkojaan.

Plevnassa Bryggeri Helsingin menú ma 27.01.2014 alkaen : Kolatun juustolan kutunjuustoa ja hunajapaahdettuja punajuuria (vl, g). Olutsuositus: Plevnan vehnä, 7,50 e. Pääruoka: Altbierissä haudutettua karitsan entrecôtea ja palsternakka-pyrettä (l). Olutsuositus: Bryggeri Alt, 22,50 e. Jälkiruoka: Mokka crème brûlée (l, g). Olutsuositus: Siperia imperial stout, 7,00 e. Koko menun hinta: 35,00 e.

Bryggeri Helsingissä Plevnan menú ma 27.01.2014 alkaen: Alkuruoka: vehnäolutkeitto, mukana cheddar-juustoa, hapankaalia, pekonia. Olutsuositus Plevnan Vehnä. Pääruoka:  ylikypsä häränrinta, lankkujuurekset, maalaislohkoperunat. Olutsuositus Cotton Ale. Jälkiruoka: Plevnan stout-suklaajäätelö ja -siirappi. Olutsuositus: Plevnan Stout. Koko menún hinta: 35 e.

* Panimoravintola Plevna, Itäinen katu 8, Finlayson, Tre. Avoinna ma 11-23, ti-to 11-01, pe, la 11-02, su 12-23. Ravintola on avattu 31.10.1994.
* Panimoravintola Bryggeri Helsinki, Sofiankatu 2, Torikorttelit, Hki. Avoinna klo 12-24 (su-21). Ravintola on avattu 30.04.2013.

Advertisements

Written by Toimittaja

02.01.2014 klo 11:03

Yksi vastaus

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hyvä, Hämäläiset! Yhteistyö on Voimaa… tai peräti Woimaa!
    terv.

    Tykkää

    Hämeen Yhteistyön lukija, emeritus

    02.01.2014 at 16:40


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: