OLUTSUOMI – Juomien Suomen uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

William K. avattiin Kannelmäessä – ilman pöytämattoja!

leave a comment »

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHOK-Elannon OlutHuone-ryhmään kuuluva uusi William K. -olutravintola avattiin tänään (17.10.2013) valtavan kauppakeskus Kaaren Ravintolakylässä Helsingin Kannelmäessä. Kaksikerroksinen, pikkuinen William K. on uutuuttaan hohtavan moderni. Ravintolan pöydillä ei ole perinteisiä mattoja – ensimmäistä kertaa William K. -ketjun olutravintoloiden yli 20-vuotisessa historiassa!

– William K. Kylä-ravintola on eräissä suhteissa poikkeava ja hieman erilainen kuin muut William K.:t, HOK-Elannon OlutHuone -ryhmän päällikkö Taisto Hännikäinen selostaa. – Pub toimii kauppakeskuksen sisällä ja noudattaa sen aukioloaikoja. Muuten konsepti ei ole muuttumassa.

Osassa pöytiä, neliönmallisissa on myös William K. -sisustukseen kuuluva mattokuosi. Toiseen kerrokseen anniskellaan baaritiskiltä. Ravintolan eteen on tulossa 8-paikkainen terassi, jossa on myös tupakointioikeus. Takaterassille avataan ensi keväänä noin 100 asiakaspaikkaa.

Ravintolanjohtaja Päivi Kangas kertoo, että William K. Kylä-ravintolan ensimmäinen olut myytiin torstaina (17.10.2013) kello 10.07. Historiallinen olut oli ranskalainen lager Kronenburg 0,33 l. ja hinta 5,20 e.

* Lue myös: Uusi William K. syksyllä Kannelmäkeen.

William K. Kylä-ravintolat, Kauppakeskus Kaari, Ravintolakylä, Kantelettarentie 1, Kannelmäki. Avoinna ma-pe 10-21, la 10-18, su 12-18 (joulun alla 12-21).

Advertisement

Written by Toimittaja

17.10.2013 klo 14:57

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: