OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Hiisi-panimon ensimmäinen olut on Raivoava Rakki

with one comment

Alkuvuoden aikana Jyväskylässä toimintaansa käynnistellyt Panimoyhtiö Hiisi julkistaa ensimmäisen oluensa: Raivoava Rakki (6,2 %) on Jyväskylän kävelykadun Harry’s Barin hanassa keskiviikkona 28. elokuuta noin kello 19:n jälkeen. Tulevana viikonloppuna ”Rakki” raivoaa myös Helsingissä Olutravintola Oljenkorren tapahtumassa lauantaina 31. elokuuta kello 18 alkaen.

– Hiiden Rakki ei räksytä vaan puree jalan poikki, jos lähelle päästää, Hiisi-panimon Tatu Hiitola kuvailee. Rakki aloittaa tukevalla maltaalla ja kasvaa mittoihinsa syömällä jatkuvasti humalaa. Seurauksena on runsasta maltaisuutta ja raivoisaa katkeruutta.

– Tätä rakkia voi yrittää hallita rasvaisilla lihoilla ja mausteisilla suupaloilla. Toimii myös Motörhead-hevimetallimusiikkia kuunnellessa.

– Sinua on varoitettu, Hiitola muistuttaa.

Panimoyhtiö Hiisi on valmistanut jo aiemmin kesällä Kaksi Kotia -nimisen tyrnimarjoilla maustetun 6,2-prosenttisen pintahiivaoluen yhteistyössä Rekolan Panimon kanssa Mäntsälässä. Lisää yhteistyötuotteita on luvassa. Raivoava Rakki on kuitenkin Hiiden ensimmäinen itse valmistettu tuote.

* Lue: OLUTVERKON testituloksia!

Mainokset

Written by Toimittaja

28.08.2013 klo 15:39

Yksi vastaus

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hyvää oli. Olin työmatkalla Jyväskylässä ja pakko oli käydä Harry’sissä, kun olutvalikoima on niin mainio. Mukava yllätys oli, kun kuulin tiskillä, että olivat hetkeä aikaisemmin saaneet hanaan Hiiden ensimmäisen oluen – Hiidestä olin lukenut, mutta luulin, että tuotteita ei vielä ole ulkona.
    Oikein hyvä, amerikkalaistyylinen ale, aivan kuin oman kotipanimon toistaiseksi paras APA. Hyvä humalointi (Cascadea tai vastaavaa?).. Suosittelen. Toivottavasti saadaan Helsinkiin tai Espoon Gallowsbirdiin pian.

    Tykkää

    Rustduck

    30.08.2013 at 20:19


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: