Hartwall Linnanmäen pääyhteistyökumppaniksi

Taiteilijaprofessori Erik Bruun, 86, on suunnitellut uuden Jaffa-julisteen 50 vuoden tauon jälkeen.
Taiteilijaprofessori Erik Bruun, 86, on suunnitellut uuden Jaffa-julisteen 50 vuoden tauon jälkeen.

Panimoyhtiö Hartwallin ja Lasten Päivän Säätiön torstaina 21.3. solmiman kolmivuotisen yhteistyösopimuksen mukaan Hartwall lähtee vahvasti tukemaan Linnanmäen huvipuiston toimintaa ja suomalaista lastensuojelutyötä.

– Haluamme toimia vastuullisena yhteisömme jäsenenä ja olemme iloisia, että saamme tukea tärkeää lastensuojelutyötä, Hartwall Jaffan tuotepäällikkö Karita Taura sanoo. – Huvipuiston vieraille tulemme näkymään Hartwall Jaffan kautta. Jaffa-limonadi yhdistyy vahvasti kesään, iloon ja aurinkoon. Se sopii mainiosti Linnanmäen ympäristöön ja tunnelmaan.

Linnanmäki tavoittelee 3,7 miljoonan euron vuosituloja suomalaisen lastensuojelutyön hyväksi. – Olemme kiitollisia saadessamme Hartwallin kaltaisen perinteikkään ja vahvan toimijan tekemään kanssamme työtä tämän tärkeän tavoitteemme saavuttamiseksi,  Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Risto Räikkönen toteaa.

Linnanmäellä on ennestään neljä kotimaista pääyhteistyökumppania: S-ryhmä /HOK-Elanto, Unilever, Tikkurila ja Helsingin OP-Ilmarinen.

Helmikuussa Hartwall ilmoitti tukevansa Uuden Lastensairaalan perustamista miljoonalla eurolla vuoteen 2017 saakka.

Vuonna 1836 perustettu Oy Hartwall Ab on Suomen suurimpia virvoitusjuomien, kivennäisvesien, siidereiden (Upcider), long drink -juomien (Original Gin Long Drink) ja oluiden (päämerkit Lapin Kulta, Karjala, Urho ja lisenssillä valmistettava australialaisolut Fosters) valmistaja.  Nykyisin Hartwall on osa kansainvälistä hollantilaista Heineken-konsernia.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.