OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Beer Hunter’s ja Diamond yhteistyöhön: Muflonit leviävät ympäri Suomen!

leave a comment »

beerhunterspanimo12MlogoPorilainen Ravintolapanimo Beer Hunter’s ja juomien maahantuontiyritys Diamond Beverages Oy ovat tänään sopineet myynti- ja jakeluyhteistyöstä aprillipäivästä 1.4. alkaen. Kuun loppupuolella Beer Hunter’sin arvostettuja ja palkittuja oluita alkaa saada kaikkialla maassamme sekä pullotteina että ravintola-astioituina.

diamondbeverages12tunnusTaustalla on Beer Hunter’sin lisääntynyt tuotantokapasiteetti, joka syntyi viime kesänä lopetetun Sinebrychoffin Karhupanimon laitteiston siirryttyä Beer Hunter’sille. Panimon tuotantokapasiteetti on noussut 100 000 litraan. Karhupanimon tiloissa nyt toimiva Beer Hunter’sin Ravintola Panimo saa muutaman viikon kuluttua uuden automatisoidun pullotuslinjan.

– Linja tuo tehoa oluiden pakkaamiseen ja avaa mahdollisuudet laajemmalla kaupalliselle levitykselle,  panimon omistaja, ravintoloitsija ja oluentekijä Mika Heikkinen laskeskelee.

Diamond Beverages Oy on toiminut 15 vuotta oluiden ja siidereiden maahantuojana. Tunnetuimmat tuoteet ovat saksalaiset olutmerkit Paulaner ja Warsteiner, skotlantilainen BrewDog ja tšekkiläiset Staropramen ja Litovel sekä brittiläiset Thatcher’s– ja Black Rat –siiderit.

– Kotimaisen pienpanimotuotannon voimakas kehitys viime vuosien aikana on luonut uutta kysyntää, johon Diamond Beverages haluaa tällä yhteistyöllä vastata, toimitusjohtaja Walter Himanen toteaa.

Mainokset

Written by Toimittaja

20.03.2013 klo 15:14

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: