OLUTSUOMI – Juomien Suomen uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Ruotsalaistutkimus: Naiset haluavat juhlistaa Naisten Päivää – oluella

leave a comment »

52 prosenttia naisista katsoo, että maukas olut sopii hyvin juhlistamaan Naisten Päivän viettoa. Kolmannes naisista arvelee kiinnostuksensa olueen lisääntyneen. 63 prosenttia naisista haluaa kokeilla uusia olutlaatuja ja kahdeksan naista kymmenestä voi kuvitella tilaavansa oluen ruokajuomaksi hienossa ravintolassa.

Tiedot sisältyvät ruotsalaisen Sifo-tutkimuslaitoksen kyselyyn, jonka teettänyt Carlsberg Sverige -panimoyhtiö julkisti tänään, Kansainvälisen Naisten Päivän aattona.

– Naisten ja oluen suhteessa on paljon ennakkoluuloja. Jotkut ajattelevat, että naiset eivät pidä oluesta, toiset arvelevat, että heille maistuu ainoastaan äärimmäisen kevyt vaalea olut, Carlsbergin olutkouluttaja Anna Wallner toteaa. – Mutta todellisuudessa kiinnostus olutta kohtaan kasvaa naisten keskuudessa. Monet viime vuosien uudet jännittävät oluet kiinnostavat myös naisia. Naiset valitsevat yhä useammin oluen ravintolassa ruokailun yhteydessä viinin sijaan.

– Tietenkin tiedonpuutetta on vielä valtavasti. Oikean oluen ja ruoka-annoksen yhdistäminen on lähellä sydäntäni ja levitän mielelläni tietoa ja ideoita oluen ja ruuan liitosta, Anna Wallner sanoo.

Naisten Päivän Oluttuokio Helsingissä

Helsingissä järjestetään perjantaina 8.3. Kansainvälisen Naisten Päivän Oluttuokio, kaikille kiinnostuneille avoin ja maksuton tilaisuus.

* Lue lisää: OK – Naisten Päivän Oluttuokio Fb: Tule viettämään Oluttuokiota – Kutsu kaverisikin!   

pe 8.3. klo 17.30 Naisten Päivän Oluttuokio, Olutravintola Leijuva Lahna, Eerikinkatu 14, Hki. 
Järjestäjä: OK – OlutKulttuuriKlubi – Toimintaa olut- ja juomakulttuurin kehittämisen ja edistämisen puolesta vuosituhannen alusta alkaen! 

Written by Toimittaja

07.03.2013 klo 10:02

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: