OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Ruosniemen panimolle uusi ilme: ”Kukaan ei saanut selvää!”

leave a comment »

Runsaat puoli vuotta olutta tuottanut porilais-espoolainen Ruosniemen Panimo on uudistanut julkisen olemuksensa. – Päädyimme uuteen tunnukseen, koska juuri kukaan ei saanut vanhasta logosta selvää, panimon perustajaosakas ja pienpanija Juho-Matti Karpale kertoo.  – Se oli tehty kännykkäkameralla ja ilmaisella kuvankäsittelyohjelmalla.

Uusi ilme on dynaaminen ja kuvaa entistä paremmin pienpanimon asemaa globaalissa maailmassa. – Vastauksemme toimintaympäristön haasteisiin on olutuoppia pitelevä silmälasipäinen mies, Karpale selventää.

Liiketunnuksen uudistuksen lisäksi panimon tuotevalikoima kasvaa jo näinä päivinä. Hyvän vastaanoton saaneen Pikkupomo Alen (6,0 %) rinnalle valmistuu vaalea ja hedelmäinen American Pale Ale -tyyppinen kuivahumaloitu Piirimyyjä-olut. 5,9-prosenttinen uutuus on katkeroitu Magnum- ja Cascade-humalilla.

Porissa Ruosniemen kaupunginosassa vuonna 2011 perustettu Ruosniemen Panimo käynnisti kaupallisen tuotantonsa viime heinäkuussa. Alkaneen vuoden aikana pienpanimo aikoo nelinkertaistaa tuotantonsa ja tuo markkinoille uusia tuotteita.  – Viime vuosi oli meille erittäin hyvä, ja opimme esimerkiksi tekemään olutta, Juho-Matti Karpale vitsailee. – Näkisin sen erittäin positiivisena seikkana panimon tulevaisuutta ajatellen.

* LUE Pikkupomon ja Piirimyyjän arviot OLUTVERKON oluttestisivuilta.  Käytä selaimessa hakusanana panimon tai oluen nimeä.

* Panimo esittelee itseään: Ruosniemen panimo on vuonna 2011 perustettu, käsintehtyyn laatuolueen keskittyvä pienpanimo. Panimon toiminta-ajatuksena on tehdä maultaan omaleimaista, haastavaa ja laadukasta olutta ihmisille, jotka arvostavat oluessaan muutakin kuin edullista litrahintaa ja helppoa juotavuutta. Ruosniemen panimon perustajat ovat insinööritieteissä kunnostautuneita ammattilaisia, joita yhdistää näkemys siitä, että elämässä pitää tehdä muutakin kuin resursointia ja kravattisolmuja. Panimon tuotteet valmistetaan itse suunnitellulla ja rakennetulla laitteistolla vanhassa kivinavetassa, metrin paksuisten kiviseinien suojassa.

Mainokset

Written by Toimittaja

14.02.2013 klo 13:33

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: