OLUTSUOMI – Juomien Suomen uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Koffin Karhupanimo lopetti toimintansa Porissa

with one comment

Karhupanimon vehnäolut Kesäyö päättyneeltä kesäkaudelta taitaa jäädä pienpanimon viimeiseksi tuoteeksi.

Beer Hunters on valmistanut monia arvostettuja ja palkittuja oluita.

Sinebrychoffin perustama pienpanimo Karhupanimo on lopettanut toimintansa kolme vuotta sitten lakkautetun Sinebrychoffin Porin olutpanimon korttelissa olevassa entisessä sähkölaitoksessa.

Sama toimitila on vuokrattu ravintolapanimo Beer Huntersille, joka laajentaa toimintaansa Karhupanimon ja sen yhteydessä toimineen Colorado-ravintolan jäljillä.Hieno kivestä ja tiilestä valmistettu historiallinen rakennus avataan 4.10. nimellä Ravintola Panimo.

– Beer Huntersin ravintoloitsija Mika Heikkinen on Sinebrychoffin pitkäaikainen yhteistyökumppani ja palkittu oluenpanija, Sinebrychoff Oy:n toimitusjohtaja Pekka Tiainen todistelee.Nykyisen vuokrasopimuksen päättyessä lähdimme etsimään ravintolatiloihin uutta toimijaa, joka ottaisi haltuunsa myös Karhupanimon pienpanimotoiminnan. On hienoa, että Mika otti viestikapulan vastaan ja porilainen panimoperinne jatkuu Hallituskadun varrella.

– Beer Hunter’s -pienpanimon tuotantolitrat eivät enää riitä kattamaan kasvavaa kysyntää, Mika Heikkinen arvelee. – Saan laitekaupan ja vuokrasopimuksen avulla lisää kaivattua tuotantokapasiteettia ja mahtavat ravintolatilat.

Ravintola Panimon valikoimiin tulee myös Sinebrychoffin juomia.

Advertisement

Written by Toimittaja

07.09.2012 klo 09:26

Yksi vastaus

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hienoa, että Porissa on paikallisia panimoita. Valitettavasti kyseisen panimon asiakaspalvelu kaipaa parannusta. Kahvi oli tilatessa vanhentunutta, mutta uutta kahvikupillista ei tarjottu palaneen ja maksetun tilalle, vaikkakin henkilökunta keitti uutta kuultuaan palautteen. Panimon oma olut ja jopa viski ovat tervetulleita tuotteita, joita pitäisi markkinoida, mutta vain osa henkilökunnasta osasi kertoa tarjonnasta.

    Panimon oma viski on tuoretta ja parannee ikääntyessään. Oluet olivat pernoonallisia ja ravintolan kantaisi kertoa niistä vuolaammin. Viskitarjonta oli varsin rajoittunutta, joka oli outoa kun kyse on kuitenkin ravintolasta, jonka tarjonta perustuu makuun, ei hintaan. Paikkana Karhupanimo on viihtyisä ja siisti. Tilat ovat siistit ja sijainti hyvä. Tästä paikasta voisi oikealla asioidenhoidolla tulla oluen- ja viskienarvostajien kantapaikka, mutta parannuksia on tehtävä.

    Tykkää

    Minä

    27.07.2013 at 22:10


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: