OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Syystober-olutjuhla osana muuta herkuttelua

leave a comment »

Herkkujen Suomessa maatalousministeri Jari Koskinen (keskellä) kuuli maatalousministeriön viestintäjohtaja Pekka Väisäsen kehuja kotimaisesta pienpanimo-oluesta MTK:n puheenjohtaja Juha Marttilan säestäessä vieressä. © Kuva J.T. Laakso.

Maataloustuottajien järjestöt ja ruokakulttuurikampanjat ovat koonneet Helsingin Rautatientorille Herkkujen Suomen. Yli sata pien- ja luomutuottajaa 11 maakunnasta esittelee tuotteitaan perjantaina ja lauantaina. Elintarviketuottajien Herkkujen Suomi järjestetään ensimmäistä kertaa.

Osaksi toritapahtumaa on yhdistetty parina aikaisempana vuonna vasta syksyllä järjestetty Syystober-oluttapahtuma, jonka taustalla ovat yhteistyökumppanit Oy Sinebrychoff ja Lammin Sahti Oy – suuri(n) ja pieni(n) yhdessä!

Syystober-teltassa on tarjolla 13 panimon ja yhden viinitilan oluita, sahtia, siidereitä ja tisleitä. Tuotteiden hinnat ovat noin 6 euroa / 0,4 litran tuoppi (5,50 e / 0,33 l. pullo; 14 e / 1 l. tuoppi). Nimikkotuoppien pantti on 2 e (0,4 l.) ja 5 e (1,0 l.). Tutustu tuoteluetteloon.

Herkkujen Suomi on avoinna perjantaina kello 24:ään saakka ja lauantaina kello 9-18. Syystober jatkaa molempina päivinä kello 02:een saakka. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy koko ajan.

Mainokset

Written by Toimittaja

26.08.2011 klo 15:01

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: