OLUTVERKKO – uutisia ja tietoa oluesta

Olut-Suomi – oluenystävän oma verkosto

Joutsen avattu Hyvinkäällä

leave a comment »

Hyvinkään rautatiesillan kupeeseen on toukokuun alkupuolella avautunut uusi olutravintola: Joutsen OlutHuone kuuluu HOK-Elannon ketjuun, ensimmäinen varsinaisen pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

– Mutta ei ehkä viimeinen, HOK-Elannon ryhmäpäällikkö Taisto Hännikäinen lupailee. – Kyllä me katselemme sopivia liiketiloja jatkuvasti. Siinä vaikuttaa sijainti, hinta ja tietenkin alueella pitää olla tietty asiakaspotentiaali.  Kolme-neljä uutta ravintolaa saattaa hyvinkin avautua lähivuosien aikana.

Joutsen aloittaa varsin tiukalla ja tasokkaalla olutravintolaotteella. – Otimme heti laajan valikoiman: 11 hanaa, joista kahdessa on Olvin Sandels-lager ja yhdessä Sinebrychoffin lonkero, Joutsenen ravintolapäällikkö esittelee.  – Ensimmäistä kertaa hyvinkääläinen olutharrastaja pääsee nauttimaan kotioloissa esimerkiksi Stadin Panimon Cascade Ale -uutuutta tai oluthuoneiden Kuukauden Hanaolutta, joka nyt toukokuussa on brittiläinen Shepherd Neamen Canterbury Jack.

Joutsen OlutHuoneella on sata asiakaspaikkaa ja Hämeenkadun puolella olevalla terassilla lisäksi 30. Joutsen on avoinna: su-ti 14-24, ke-to 14-02, pe-la 12-02.

Mainokset

Written by Toimittaja

23.05.2009 klo 13:04

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: